Woning verhuren via Kolpa V.V.S.

Wij zijn dé verhuurspecialist in en rondom Rotterdam. Zo verhuren wij objecten in verschillende segmenten. Zowel appartementen, bedrijfsruimten, eengezinswoningen als gehele complexen.

Het is belangrijk dat er snel een betrouwbare huurder gematcht wordt met de woonruimte om onnodige leegstand te voorkomen. Wij hebben door de jaren heen een flinke database opgebouwd waarbij wij dé geschikte kandidaat kunnen voordragen. Of het nu gaat om verhuur voor tijdelijke duur of om een langere periode, wij nemen deze zorg graag uit handen.

Uiteraard hoeft niet alles uit handen gegeven te worden, hierin zijn meerdere mogelijkheden:

Wij nemen de gehele verhuur op ons en het vastgoedbeheer blijft in eigen beheer
Wij nemen de de gehele verhuur op ons en verzorgen het vastgoedbeheer
Wij verzorgen het vastgoedbeheer en er wordt je zoekt zelf naar een geschikte huurder

Altijd advies op maat

Wanneer je je woning door ons laat verhuren, staan we als een sparringpartner aan je zijde. Je krijgt van ons advies op maat, van begin tot eind. We staan je bij met advies over:

  • Financiën
  • Prijsbepaling
  • Verhuurstrategie
  • Promotie en aanmelding
  • Vinden van het juiste beleggingsobject

Op deze manier zorgen we dat het verhuren van je woning gesmeerd loopt.

Krijg geschikte huurders door strenge kwaliteitseisen

We vinden de geïnteresseerde huurders voor je, en bepalen vervolgens of ze geschikte kandidaten zijn. Dit doen we door een strenge toetsing. Zijn de huurders goedgekeurd? Dan stellen we een op maat gemaakte huurovereenkomst op.

Voor startende en ervaren beleggers

Of je nu je eerste beleggingspand wil verhuren of enkel nieuwe huurders voor een aantal van je panden: wij helpen je. We beantwoorden je vragen, kijken met je mee en zorgen voor nieuwe kansen in je vastgoedportefeuille.

 

Verhuurd binnen
enkele stappen

Je huis verhuren kan sneller dan je denkt:

Je huis is verhuurd, maar wat te doen met het beheer?

Het verhuren van je pand is een ding, het beheren ervan is wat anders. Zie je dat zelf niet zitten? Wij nemen al het financiële, technische en administratieve werk graag uit je handen. Ontdek hier meer over vastgoedbeheer.